Kenguru1 Familien Hauger Rolijordet's hjemmesider Kenguru2


Meny


Er det noen som kjenner seg igjen her eller????

Menneskene er forskjellige, men en ting har vi felles, og det er all idiotien vi driver med. Hva kommer det for eksempel av at hver gang vi er ute å kjører bil, og leter etter et hus, så demper vi radioen? Kan det være mulig at vi ser bedre når radioen er slått av? 
Jeg synes jeg hører den rasende ektemannen som skriker til kona : "Hvordan i helvete kan jeg se huset når radioen står på for fullt?!" 
I vilt sinne stopper han bilen og skrur radioen av, og vet du hva? 
I ni av ti tilfeller, så er de rett utenfor huset de leter etter.

Eller hva kommer det av at når bensinmåleren i en bil nærmer seg null, så slutter alle som er ute å kjører og snakke? Er de redde for at bilen skal høre hvor lite bensin det er igjen? De bare ser ut av vinduet og later som ingen ting. Det er som om de tror at hvis de ikke sier noe, så kan de kjøre fra Oslo til Bergen på tom tank!

Dette er en annen ting som kvalifiserer oss til idioter: en dag du sitter hjemme og slapper av, så ringer det på døra. Du går bort og kikker gjennom kikkehullet. Utenfor står en vilt fremmed mann. Hva gjør du da? Du lukker opp! Det er utrolig!!! Først bruker vi kr 15 tusen på å installere alarm, og når en mann med finnlandshette og maskingevær ringer på, så åpner vi døra.

Jeg tror ikke det finnes noe mer ubrukelig enn kikkehull i inngangsdøren. Har du noen gang klart å gjenkjenne noen gjennom et kikkehull? Det går ikke! Hvorfor må de bruke glass som gjør at den på utsiden ser deformert ut?? Når du skal forklare deg for politiet etterpå, er dette den beste beskrivelsen du kan komme med: "Nææiii... han hadde et kjempesvært hode, to utstående øyne, og den lengste nesa i verden. Jeg glemmer aldri den nesa!!! Den var større enn døra!" Det er ikke rart politiet ikke klarer å få tak i ham, når alt de har å gå etter er beskrivelsen av en maursluker.

Hvis vi ikke er en gjeng med idioter, hva kommer det da av at når lyset går, så sier alle i rommet samtidig" Hva var det som skjedde nå?" Vi tror vel ikke at alle har blitt blinde samtidig?

Når vi pusser nesa kikker vi automatisk i lommetørkleet etterpå. Hva er det vi håper å finne? Jeg vet ikke, men vi er i alle fall tålmodige som fortsetter å lete, år etter år.

Det første jeg lurer på når jeg våkner midt på natta er: hvor mye er klokka? Hvorfor lurer jeg på det? Jeg har aldri hatt noen avtale klokka tre om natta!!

Hva kommer det av at enkelte mennesker stiller så utrolige dumme spørsmål? Hvis du kommer humpende inn på bensinstasjonen med tre flate dekk på bilen, så tar betjeningen en rask kikk på bilen og sier " Har du punktert?"

Når folk ser noen som sover så sier de: "Sover du?" Og når folk ringer til deg midt på natta, spør de alltid "Vekket jeg deg?" "Nei da!" , pleier jeg å si, " vi bare sitter her i mørket og snakker sammen, og snart har jeg tenkt til å vaske bilen!"

Vi mennesker oppfører oss ofte idiotisk. Hver gang vi har dårlig tid og venter på en heis, blir vi stående å trykke febrilsk. Det er akkurat som om vi tror vi kan morse til heisen: "Hei, jeg har dårlig tid!! Glem han tosken i fjerde, og kom rett hit!" Den største idioten (og dette kan du huske til neste gang du gjør det) er typen som kommer inn i hotellresepsjonen hvor det står mange fra før og venter på heisen. Den lille knappen lyser som sola fra skyfri himmel, og viser at alle de andre allerede har trykket. Allikevel går han bort og trykker en gang til. Det er akkurat som om han ønsker å si: "Se! Her kommer han med den magiske fingeren!"

Hvis du ikke har kjent deg igjen i noen av disse situasjonene, så tror jeg at du ljuger, og folk som ljuger, er de største idiotene av alle!

 


Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source
Copyright © 1999 Resvero Production. Med enerett.
Last modified: september 21, 2006.