Kenguru1 Familien Hauger Rolijordet's hjemmesider Kenguru2


Meny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svein Robert

 

Svein Robert og Scrubby ble etter hvert gode venner i Australia's Dreamworld


Jeg er født 20. juni 1969 i Askim i Østfold. Jeg lever et lykkelig, harmonisk og turbulent liv med min kjæreste og samboer Renée Kristin Hauger og mine to sønner Svein Michael og Thomas.


Utdannelse

Jeg er utdannet elektroingeniør fra Göteborgs Tekniska Institut. Forut for det gikk jeg Maskin og mek, samt Elektro G.K. og V.K.1.

Jeg har tatt en hel masse kurs i forbindelse med jobbene, og vil etter hvert kunne liste disse opp i en egen CV her på nettet.


Jobb

Jeg jobber for tiden i CargoNet AS, som ingeniør med fagansvar for telekommunikasjon og elektronikk.


Musikk

Musikk har alltid vært en stor del av mitt liv. Jeg startet mitt musikalske liv som noteaspirant i Lørenskog 2. skolekorps i 1978. Jeg fikk utdelt klarinett, men gikk lei av dette etter 4 år, og planla å slutte. De nye dirigentene, Pål og Lars-Otto, tilbød meg å starte på Tenorsaks, og jeg ble! :-D
Med Lørenskog 2 har jeg opplevd mye moro, og tilmed vunnet konkurranser. Den største "seieren" var bronsen i NM for skolekorps i Bergen i 1985. Det markerte starten på en kjempeopptur for Lørenskog 2.

I 1982 tok jeg musikkurset M2, og deretter sommerskolen med I1/2 (instruktørkurs 1 og 2) samme år. Jeg fikk umiddelbart jobb som instruktør i Lørenskog 2 for Rekruttkorpsets saksofonister. Instruktør var jeg i 4 år.

Jeg startet i Lørenskog musikkorps i 1984. Der begynte jeg som Tenor saksofonist, fulgte opp med Barytonsaks og fortsatte senere som Altsaksofonist. I Lørenskog opplevde jeg både seier i NM 2. divisjon, flere showkonserter (fritt etter noter), og mye annet moro.

Disse suksessene ledet meg også inn i en periode med Romerike krets' musikkorps (Romerike janitsjar) i 1987-1989.

Samme periode spilte jeg også i Lørenskog storband, men sluttet der høsten 1988, da jeg reiste til Australia for en lengre periode.

I 1989 startet jeg, for en kort periode i Rælingen janitsjar. Samme vår forsøkte jeg meg i et lite Rythm N' Blues band som gav forløperen til Backbeat (nå Bump City).

Sommeren 1989 reiste jeg i militæret. Jeg tjenestegjorde i Stavern, og spilte der i et korps som heter Stavern & Agnes musikkorps. Der fikk jeg med meg en jubileumskonsert.

I perioden mellom sommer 1990 - 1993 spilte jeg litt i Rælingen og Lørenskog. Ellers ble det lite musikalske utfoldelser på meg.


Lillestrøm byorkester

I 2008 startet jeg i LBO. Her spiller jeg Altsaksofon, samt litt Barytonsax og Tenorsax

Ta forøvrig en titt på LBO' s hjemmeside.


Instrumenter

Jeg prøver også å lære meg flere instrumenter. Blant instrumentene jeg forsøker meg på er Trompet, Keyboard, Didgeridoo og Bozouki. Øvelse gjør mester, som det heter, så jeg klarer vel å mestre dem etter hvert...!


Når jeg ikke spiller, sitter jeg mye foran datamaskinen og "hacker", ser litt på film, lytter til god musikk, besøker venner (hmm ...), m.m.

Jeg har også begynt å trene igjen! På tide å komme i form, nå!

Nå for tiden går det i treningstudio, boksing og Jujutsu.


Ellers så er jeg temmelig fotballinteressert. Drar på kamper så ofte jeg kan. Mine favorittlag er Lillestrøm SK og Liverpool FC. Eller kikk inn på deres respektive supportersider: KFL / LFCS.


Jeg kjører alpint om vinteren. I de siste årene har det vært Telemarksski som var lidenskapen, men jeg har i det siste innsett at knærne ikke lenger er som de var, og begynt med slalom igjen. Derfor er det nå investert i nye carvingski.


Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source
Copyright © 1999 Resvero Production. Med enerett.
Last modified: mai 05, 2010.